top of page

Hoi!

Ik ben Karlijn Ooms. Oftewel Karlijn de Coach.

En Karlijn de Trainer.  

Hoewel het bij coaching natuurlijk helemaal om jou draait, kan ik me voorstellen dat je ook nieuwsgierig bent naar wie ik nou eigenlijk ben. En misschien ook wel of ik zo’n veel geziene zelfbenoemde coach ben of dat ik ook echt een opleiding heb gevolgd 🙂

Karlijn Ooms Coaching Training Amsterdam - Karlijn Ooms bank
Karlijn Ooms Coaching Training Amsterdam - Karlijn Ooms

Nou goed. Karlijn dus. Van kleins af aan ben ik nieuwsgierig. In het algemeen, maar vooral naar mensen en wat ze denken. Empathisch zou je me wel kunnen noemen. Of een mensenmens, maar van dat woord krijg ik de kriebels.

Mijn nieuwsgierigheid naar hoe je een boodschap het beste overbrengt en de sociale psychologie daarachter leidde tot een studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en bracht me daarna een mooie carrière binnen het marketingveld. De innovatieve projecten vond ik fantastisch, maar het bleef toch vooral zenden naar denkbeeldige personen. En hoewel we indirect grote impact maakten door met onze campagnes miljoenen op te halen voor het goede doel, miste ik de dírecte impact van mijn werkzaamheden.

Verschillende trainingen en coachsessies gaven me veel inzicht. En dat verandering begint met bewustwording heb ik zelf ervaren: ik besloot na 12 jaar ontslag te nemen. En de tijd te nemen om na te denken wat ik nou écht wil. En dat werd al snel duidelijk: mensen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Niet zenden naar denkbeeldige mensen, maar luisteren naar échte mensen en ze verder helpen door de juiste vragen te stellen en bewezen methodes in te zetten.  

Een coach- en trainersopleiding, vele boeken en coachsessies volgden. Ik merkte dat mijn ervaring in marketing en het bedrijfsleven er voor zorgt dat ik bij marketing- en young professionals weet wat er van hen wordt verwacht en daardoor snel tot de kern van hun probleem kom. Daarnaast deel ik ook graag time management vaardigheden met mijn coachees en help ik anderen keuzes te maken in het hier-en-nu waar je op de lange termijn ook gelukkig van wordt via de training 'FutureProof Yourself'.

Heb jij ook behoefte om even op de pauzeknop te drukken en de tijd nemen voor jouw persoonlijke doelen? Lees hier wat ik voor jou kan betekenen of stuur me een berichtje voor een gratis en vrijblijvende intake! 

Karlijn Ooms Coaching Training Amsterdam - pauze take a break pauzeknop

Hier deed ik mijn ervaring op:

 • Coach Intensive - NONONS
  EMCC EQA-accreditatie op practioner niveau, NOBCO geccrediteerd

 • Train Intensive - NONONS
  Erkende trainersopleiding

 • Master Communicatiewetenschap - Universiteit van Amsterdam 
  Cum laude

 • Bachelor Communicatiewetenschap - Universiteit van Amsterdam

 • De essentie van coaching - The School of Life

bottom of page